SERIE 2000

The North Face ελλαδα

The North Face greece
The North Face greece Jackets

The North Face

+39 348 8098098

 

Υπαίθρια στοιχεία του Reuters, The North Face ελλαδα προκειμένου να οικοδομηθεί η εμπιστοσύνη στην ασφάλεια της αλυσίδας εφοδιασμού της βιομηχανίας τροφίμων, catering τομέας έχει «από το αγρόκτημα στο τραπέζι" του έργου, The North Face μπουφαν για να επιτρέπουν στους πελάτες να απολαύσουν τα πιο φρέσκα, υγιεινά πιάτα. Αλλά η βιομηχανία ενδυμάτων "σπόροι προς ένδυμα" ("σπόροι προς ένδυμα») της ακούσει για αυτό; Αυτή είναι η περίφημη υπαίθρια μάρκας The North Face τελευταία εκστρατεία του - «Βιομηχανία κατώφλι" ("πίσω αυλή Έργο») πυρήνα περιγραφή. Από το σπόρο στα ρούχα "σπιτικό" Η εκστρατεία του βόρειου προσώπου The North Face Jackets greece The North Face , αυτή η μάρκα έχει την έδρα της στο κόλπο του Σαν Φρανσίσκο αυτό το χειμώνα θα ξεκινήσει ένα τοπικά κατασκευάζονται σειρά προϊόντων ένδυσης, οι πρώτες ύλες του από εκμεταλλεύσεων βαμβακιού στην Καλιφόρνια, Νότια Καλιφόρνια και στη συνέχεια περιστρέφεται σε νήμα, στον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο κοντά στο εργοστάσιο για να ολοκληρωθεί η τελική περικοπή των πρώτων υλών ενδυμάτων ράψιμο, από την καλλιέργεια μέχρι τα ρούχα όλες οι διεργασίες είναι σε The North Face έχει ολοκληρωθεί σε ακτίνα 150 μιλίων έδρα, προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτό το έργο, The North Face greece outlet και μικρής κλίμακας βιολογικό αγρόκτημα συνεταιρισμού, βαμβάκι διαδικασία φύτευσης αυστηρό έλεγχο των ζιζανιοκτόνων και φυτοφαρμάκων όπως η χρήση των φυτοφαρμάκων και τη μείωση των εκπομπών του αποτυπώματος άνθρακα σε όλη την αλυσίδα παραγωγής.

«Σπιτικό» της σειράς The North Face θα επισκεφθεί τις Ηνωμένες Πολιτείες, The North Face μπουφαν τον Δεκέμβριο καταστήματα thenorthface.com και ηλεκτρονικό κατάστημα, αν σας ενδιαφέρει σε εγχώριες φίλους πιθανώς μόνο τον εαυτό μου συρμάτινα τη θάλασσα. Το Χιονοδρομικό Σειρά Βόρεια Face® έχει σχεδιαστεί για τεχνικούς σκιέρ σχεδιασμού, το δρόμο της καινοτομίας, προσέλκυση γενιές την απόλυτη πρόκληση, τολμηροί σκιέρ και τους λάτρεις. High-tech υφάσματα και ο τέλειος συνδυασμός της επαγγελματικής δομής, μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε άθλημα ανώμαλο έδαφος κατηφόρα, να παράσχει πλήρη προστασία για εσάς. Έχει επίσης την τρέχουσα τεχνολογία αιχμής και γεμάτη από φρέσκα στυλ της μόδας, για να συμβάλει στη βελτίωση των hardcore οπαδοί του επιπέδου του αθλητισμού σκι, The North Face Jackets greece ενώ το μοναδικό Smart καλά λιτό στυλ της The North Faceελλαδα The North Face μπουφαν. Ανδρικά Gitter κάτω σακάκι κοστούμι σκι με τα τελευταία σχέδια και καινοτόμες τσέπη πλατεία ζακάρ μοτίβο σχεδιασμού, έτσι ώστε η τάση και πρακτικό τρόπο με τους συμμαθητές σας, εκθαμβωτικά χρώματα στο κατάμεστο σκι, έτσι πρέπει να κάνετε αίσθηση της εστίασης, χιόνι, επίσης, με υψηλό βαθμό αναγνώρισης, είναι η προσθήκη της εγγύησης της ασφάλειας, έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι, The North Face αθηνα η ολόψυχη αγάπη του σκι στην καμπάνια σας! Το τμήμα αυτό χρησιμοποιεί HYVENT® τρία υφάσματα για ενδύματα του σκι.The North Face greece outlet Σούπερ HyVent® αναπνέει αδιάβροχο τεχνολογία χρησιμοποιεί πολυουρεθάνη (PU) επίστρωση που The North Face Jackets greece είναι ένα πολυ-υλικό, αδιάβροχο,The North Faceελλαδα υγρασία, φορούν ένα τρία.

HYVENT® τρία άνετα επένδυση υφάσματος μπορεί να ελέγχει την υγρασία, ενδιάμεση χρήση επίστρωσης πολυουρεθάνης και πορώδους δομής των υδρατμών από το εσωτερικό προς το εξωτερικό στρώμα, και την υγρασία να διαφύγει μέσα από την πορώδη, The North Face αθηνα και πολύ ανθεκτικό εξωτερικό πίνακα πανί άλεσης, εξασφαλίζοντας έτσι την διαπνοή και αντοχή στο νερό κάτω από ακραίες συνθήκες, και να κρατήσει τους αθλητές στεγνό και άνετο. ? Τεχνολογία HyVent από την βόρεια Face® επαναλαμβανόμενες δοκιμές εργαστηρίου διασφάλισης ποιότητας: στην περίπτωση του μέσου όρου της διαπερατότητας υδρατμών (MVRT) δοκιμή, χρησιμοποιώντας HyVent να επιτευχθεί η ελάχιστη διαπερατότητα των 600 g / m2 / 24 ώρες? Για τον έλεγχο αδιάβροχο; επίπεδο, η Βόρεια The North Face ελλαδα ® ας HyVent® ενδύματα αντέχουν 20 πλύσεις, τότε διατηρούν το μέσο όρο πάνω από 60 psi στη The North Faceελλαδα δοκιμή θραύσης του νερού σε Mullens δοκιμής. Εκτός από τις εργαστηριακές δοκιμές The North Face Jackets greece για την ποσοτικοποίηση της έξω, The North Face αθηνα (αν το δικό τους Ε & Α;) Κατά τη διαδικασία της ανάπτυξης εξακολουθεί να είναι HyVent® εξετάσει την ποιότητα των σχολίων, κατά τα τελευταία τρία χρόνια, πολλά προϊόντα στην ιστοσελίδα HyVent® δοκιμές, δοκιμές μακροπρόθεσμη απόδοση του. Λόγω της μια σειρά επιτυχημένων πρώτη ανάβαση του περίφημου και διαβόητου ορειβατικό σκι, ορειβασία υπαίθριος ενθουσιώδης Rick Armstrong, δήλωσε: "Αυτή η τεχνολογία μου επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε με νηφαλιότητα με όλα τα είδη των καταιγίδων, οι περισσότεροι άνθρωποι The North Face τιμες έκρυψε στο σπίτι όταν θα μπορούν να απολαύσουν τον κόσμο του χιονιού καλπασμός. Η σημερινή αγορά, δεν υπάρχει καλύτερο από αυτό. "

Παράλληλα έμφαση στην λειτουργικότητα, Ανδρικά Gitter κάτω σακάκι κοστούμι σκι επικεντρωθεί επίσης σε μια σειρά από λεπτομέρειες του σχεδιασμού. Χτισμένο χιόνι τσάντα καθρέφτη, έξω από την τσέπη του ήχου, τον καρπό αξεσουάρ πανί φακού χιόνι τσάντα, τα RECCO® χιονοστιβάδα αγωνία ανακλαστικές πινακίδες με βάση τις πραγματικές ανάγκες των σκιέρ και των ρυθμίσεων The North Face greece outlet. The North Face αθλητής Sage CATTABRIGA-Alosa μετά την εμπειρία της skiwear ενότητα αξιολόγησης: The North Face τιμες «Εκείνες τις ημέρες του σκι στην Αλάσκα γυρίσματα της ταινίας, έχουμε μερικοί άνθρωποι ζούσαν στα βουνά τρεις εβδομάδες, τόσο για να αμφισβητήσει διαφορετικές γραμμές και διαφορετικό κάθε μέρα κορυφές. μερικές φορές είναι πολύ ωραίο καιρό, αλλά μερικές μέρες είχαμε να αντιμετωπίσουμε τις σκληρές προκλήσεις, αλλά δεν έχει σημασία ποιες είναι οι συνθήκες, το σώμα του αυτό το σακάκι Gitter Down δεν με έχει απογοητεύσει, The North Face τιμες ας ολοκλήρωσε με επιτυχία τα γυρίσματα της ταινίας.

The North Face ελλαδα

The North Face greece

The North Face μπουφαν

The North Face αθηνα

The North Face greece outlet

The North Face τιμες

The North Face Jackets greece

index